OTP IngatlanPont

Eladnék

Kapcsolat
Séra Tamás   Séra Tamás
Séra Tamás   +36/30-559-2855
Séra Tamás   sera.tamas@actualmedia.hu

Eladnék

A sikeres ingatlanértékesítés kulcsa: az ingatlanközvetítő

Az OTP Ingatlanpont szerződött partnereként évről-évre több ügyfelünknek segítünk abban, hogy a legjobb áron, biztonságosan és problémamentesen tudják eladni ingatlanjukat. Naprakész piacismerettel rendelkezünk az ingatlaneladás minden pontján ügyfeleink segítségére vangyunk, így valóban megkönnyítjük az értékesítés teljes folyamatát.

Segítségünkkel akár rövid időn belül is eladhatja ingatlanát! A megbízási szerződés megkötése után ingatlana megjelenik az OTP Ingatlanpont honlapján (www.otpip.hu), így elérhetővé válik többezer regisztrált ügyfelünk számára.

 

Mi az ingatlanközvetítő feladata?

Az ingatlanközvetítő feladata az ingatlanpiacon fellelhető kereslet és kínálat összekapcsolása. Összeköti azokat a személyeket, akik lakásukat eladni vagy kiadni szeretnék és azokat, akik ingatlant vásárolni vagy bérelni kívánnak. Az értékesítés támogatásának folyamata:

 • Időpont egyeztetése személyes megbeszélésre
 • A helyszínen az ingatlan értékének pontos megbecslése. Ezzel elkerülhető a túl alacsony vagy magas ingatlanár meghatározása. Ehhez az OTP Ingatlan értékbecslő illetve ár-összehasonlító szoftvereit használjuk. Ez a szolgáltatás ingyenes és kötelezettségmentes!
 • A megbízási szerződés részleteinek tisztázása. Kizárólagos vagy sima szerződést köthetünk, egyeztetünk a dátumokról, a százalékokról, a kötelezettségekről, a munkamódszereinkről, az együttműködés egyéb részleteiről. Nálunk nincsenek apróbetűs részek!
 • A megbízási szerződés aláírása, az ingatlan regisztrálása online rendszerünkben.
 • A vásárlók igényeinek pontos felmérése, az igények alapján az Ön ingatlanának javaslása. Ezzel igen sok időt takaríthatunk meg Önnek. Elkerüljük az ingatlan túristákat, Ön a legalkalmasabb vevő jelöltekkel találkozhat.
 • Az eladásra szánt ingatlan bemutatása az eladóval közösen vagy - a megállapodástól függően – önállóan. A megtekintőket előszűrjük, beazonosítjuk, a megtekintést online regisztrtáljuk.
 • Az érdeklődők megkeresésének kezelése, a lakáshoz kapcsolódó kérdések megválaszolása.
 • Igény esetén a szükséges dokumentumok bemutatása az érdeklődők részére. A szükséges dokumentumok közé tartozhat: társasház alapító okirat, építési engedély, használatba vételi engedély, tulajdoni lap másolat, alaprajz, illetve a fenntartási költségeket igazoló számlák.
 • Szükség esetén segítünk a home staging feladatok kivitelezésében. Ezalapján minimális ráfordítási igényű esztétikai változtatásokkal kívánatosabb megjelenésűvé alakíttuk lakását
 • Elkészítjük a lakáshirdetéshez szükséges célpiacra szabott leírást és jó minőségű fényképeket készítünk
 • Feltöltjük az ingatlan hirdetést online portálokra. Kezeljük az online megkereséseket és megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket. Az ingatlana bekerül belső rendszereinkbe is, Facebook illetve Google hirdetéseket készítünk.
 • Az ingatlan eladáshoz kapcsolódó komplex kérdések megválaszolásához szükséges szakemberekkel (jogász, építész, műszaki szakértő) összekötjük az eladót és vásárlót
 • A fenti felsoroláson túl, egyéb feladatok is felmerülhetnek egy ingatlan adásvételi eljárás során, amelyekben hasznos segítséget nyújthat egy tapasztalt ingatlanközvetítő.

Miért válassza az Actual Ingatlant, az OTP Ingatlanpont szerződött partnerét?

Banki háttér

Az OTP Bank fiókhálózatán keresztül többmilliós ügyfélkört tudunk elérni, és felkelteni érdeklődésüket a kínálatunkban lévő ingatlanok iránt. A több mint 90 ingatlanirodánkon kívül a bankfióki kirakatokban is van lehetőségünk az Ön ingatlanának hirdetésére.

Átláthatóság

Szolgáltatásunk minőségének növelése érdekében honlapunkon létrehoztuk a KAPCSOLATIPONT nevű ügyfélfiókot, melyen keresztül naprakészen nyomon követheti az adásvétel teljes folyamatát, és minden adatot, dokumentumot egy helyen tud elérni. A folyamat minden részét kedve szerint ellenőrizheti, és látja, hogyan áll a megbízása. Ennek az újításnak köszönhetően olyan nyitott működést tudtunk megvalósítani, amelyhez fogható ma még nincs a magyar piacon.

Ármeghatározás

Az ingatlan értéke számtalan tényezőtől függ, éppen ezért a megfelelő eladási ár meghatározása egyáltalán nem egyszerű. Szakértelemmel és naprakész piaci ismerettel rendelkező ingatlan tanácsadóink segítenek Önnek az ingatlan helyes piaci árának meghatározásában. A rendelkezésünkre álló tranzakciós és kínálati adatbázisokból megbízhatóan meg tudjuk határozni az ingatlan optimális irányárát, amely nélkülözhetetlen a sikeres és gyors értékesítéshez.

Vevőkezelés

Az ingatlaneladással járó nehézségek, mint az érdeklő telefonhívások és e-mailek kezelése, a kérdések megválaszolása, a megtekintési időpontok egyeztetése és a felesleges körbevezetések rengeteg időt vesznek el. Ingatlanközvetítői szolgáltatásunk keretében fogadjuk és kezeljük Ön helyett az érdeklők megkereséseit, ezzel is kényelmessé téve az ingatlan eladásának folyamatát. Ezenfelül felmérjük a vevőjelöltek keresési paramétereit és pénzügyi lehetőségeit annak érdekében, hogy olyan ingatlant mutassunk be számukra, amely leginkább megfelel elvárásaiknak, így Ön kizárólag komoly érdeklődőkkel találkozik.

Képviselet

Az első pillanattól kezdve a szerződés aláírásáig partnerként állunk Ön mellett, végigkísérjük és segítjük az adásvétel teljes folyamatában. Szakértőink megfelelő gyakorlattal rendelkeznek ahhoz, hogy képviseljék ügyfeleink érdekeit az áralkuban is.

Finanszírozás

Ingatlanának mielőbbi értékesítése érdekében a kínálatunkból választó vevőinknek OTP Bank által biztosított kedvezményes, egyedi finanszírozási konstrukciókat tudunk ajánlani.

 

Bízzon meg kizárólag minket ingatlana eladásával! Miért éri ez meg Önnek?

Maximális haszon

A vevői érdeklődések egy kézben összpontosulnak, így több vételi ajánlat esetén az Önnek legkedvezőbbet kínáljuk fel.

Kiemelt marketing-támogatás

A hazai ingatlanpiac meghatározó online hirdetési felületén megjelentetjük kizárólagos ingatlankínálatunkat. OTP Inagatlanpont, OTP Otthon, Actual Ingatlan, Ingatlan.com, stb. Tapasztalatunk szerint a jó ingatlanok vonzzák egymást! Online felületeinken, Facebook csatárnáinkon, belső adatbáziunkban megjelenítjük az Ön ingatlan hirdetését. A vevőink az önéhez hasonló, igényes hirdetések között könnyebben megtalálják az Ön ingatlnát is.

Testreszabott megoldások

Tulajdonosként Ön is értékesítheti ingatlanát, ekkor is támogatjuk az áralkuban és a szerződéskötésben.

Jogtisztaság

Amennyiben több közvetítőnek ad megbízást, előfordulhat, hogy több cég is jogosulttá válik a jutalékra. Kerülje az ilyen helyzeteket, szavazzon bizalmat nekünk a jogtiszta ügylet érdekében is!

Adásvétel támogatása

Miután megtaláltuk Önnek a vevőt, minden lehetséges módon támogatjuk az adásvételi szerződés mielőbbi megkötését. Tulajdoni lap másolatot biztosítunk, és pénzletéttel garantáljuk Ön felé a vételi szándékot. Segítünk az ingatlan energetikai tanúsítványának megszerzésében is.

Keressen bennünket ingatlana eladása ügyében:

Séra Bernadett, +36 20 979 5227, bernedett.sera@otpip.hu

Séra Tamás, +36 30 559 28 55, tamas.sera@otpip.hu

Nézze meg aktuális ingtalan kínálatunkat! Így látni fogja, hogy az Ön ingatlana milyen portfólióba kerül: https://actualingatlan.hu/

 

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy

Create an agent account

Manage your listings, profile and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy

Create an agent account

Manage your listings, profile and more

Sign up with email